Ви тут: ГоловнаПРЕС-ЦЕНТРНовини компаніїАкція! "Отримуй електронний рахунок – виграй подарунок"

Шановні жителі Сумської області!

ПАТ "Сумиобленерго" розігрує подарунки серед побутових споживачів електроенергії:

- подарунковий сертифікат на 5 000 грн. від однієї з торгових мереж на покупку електротоварів;

- безкоштовні установки багатотарифного лічильника за місцем проживання або реєстрації;

- поповнення коштів на особовому рахунку споживача ПАТ "Сумиобленерго" на 100 грн.

Щоб стати учасником акції, необхідно:

1. Зареєструватися в online-сервісі "Мій рахунок" (www. billing.soe.com.ua)

2. У розділі "Отримувати рахунок тільки на електронну пошту?" обрати "ТАК".

3. Не мати заборгованості за спожиту електроенергію.

4. За можливості, зробити публікацію в фейсбуці свого селфі з хештегами #я_отримую_електронний_рахунок #сумиобленерго.

5. Чекати результатів розіграшу подарунків.

Переможці будуть визначені шляхом виймання зі скриньки пронумерованих від 0 до 9 кульок. Із витягнутих цифр будуть складені порядкові номери споживачів, які їм призначив онлайн-сервіс "Мій рахунок" для участі в акції.

Чому це важливо?

Щорічно на планеті знищується приблизно 12 млн. га лісу. Для виготовлення тони паперу потрібно близько 3,5 куб. м деревини (близько 8 дерев). І це лише на 400 пачок формату А4.

ПАТ "Сумиобленерго" обслуговує понад півмільйона побутових споживачів електроенергії. Щомісяця на друк рахунків Товариство витрачає близько 440 пачок паперу. Тобто, саме ті 8 дерев, про які йдеться вище. Тим часом, кожне дерево виробляє достатньо кисню для дихання 3 чоловік.

Провідні компанії світу вже переходять на електронний документообіг. ПАТ "Сумиобленерго" заохочує побутових споживачів переходити на електронні рахунки за спожиту електроенергію. Це допоможе скоротити використання паперу.

Для цього наші фахівці вдосконалили online-сервіс "Мій рахунок", в якому Ви можете обрати можливість отримувати рахунки за спожиту електроенергію в електронному вигляді – і вони регулярно (в першій декаді наступного за розрахунковим місяця) будуть надходити Вам на електронну скриньку, адреса якої зазначена при реєстрації в особистому кабінеті.

Чи вплине це на призначення субсидії?

На призначення субсидії та пільг перехід на електронні рахунки не вплине. До того ж, за потреби, їх можна самостійно роздрукувати, завантаживши з особистого кабінету на комп’ютер.

Правила проведення акції читайте за посиланням. Акція триває до 01.05.2018.